Ilmoittaudu syksyn vertaisryhmiin!

Vertaisryhmät syksy 2018                                                                                (Vertaistukiryhmät ovat ohjattua vertaistoimintaa. Ryhmissä huomioidaan osallistujien yksilöllinen elämäntilanne, tuen tarve, ajankohtaiset tavoitteet ja kysymykset)

 

Vertaisryhmä sijaishuollossa oleville nuorille  on tarkoitettu 13-17 vuotiaille . Yhteen ryhmään mahtuu 6 nuorta. Ryhmät jatkuvat koko syksyn. Ryhmässä jaetaan vertaisuutta, mitä ajatuksia ja tunteita sijaishuolto herättää, mietitään tulevaisuutta, miten jaksaa eteenpäin. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa ryhmässä tai ryhmään on mahdollisuus tulla uutena. Yksi ryhmä kerta kestää 2 tuntia, jokaisella kerralla jotain hyvää syötävää. Aiheenamme on: lapsi lastensuojelussa (oikeudet ja velvollisuudet), tunteet ja vahvuudet, ihmissuhteet/läheissuhteet, osallisuus, oma hyvinvointi, selviytyminen, unelmat.

Ryhmä kokoontuu joka kuun toinen keskiviikko 16.30-18.30  ja kuun viimeinen lauantai 13-15.

Myös sijaissisarusten vertaistukiryhmä alkaa syksyllä! Ryhmässä käsittelemme sijaissisaruuden herättämiä tunteita. Haluamme tarjota sijaissisarille mahdollisuutta keskustella ja työstää ajatuksiaan ja tunteitaan. Vertaistuki ryhmässä asioista pääsee keskustelemaan samoja asioita ja tunteita  kokeneen ihmisen kanssa.

Ryhmä kokoontuu kuun ensimmäisenä tiistaina ja kuun kolmantena tiistaina klo 16.30-18.30.

Ryhmän hinta: 150€/5 krt

 

Vertaisryhmä on saanut osallistujilta hyvää palautetta, kun saa puhua ajatuksia yhdessä vertaisten kanssa.

Ilmoittaudu tai tee alustava ilmoittautuminen tästä!